PLASTISCHE CHIRURGIE

INFORMATIE

Ons uiterlijk is zeer bepalend voor de eerste indruk die we achterlaten bij andere mensen. Het is daarom niet gek dat steeds meer mensen cosmetische ingrepen laten uitvoeren die het uiterlijk verbeteren. Het is tenslotte niet altijd mogelijk om met sporten en het juiste dieet het lichaam te krijgen dat je bij jezelf vindt passen. Of je nu grote of kleine wensen hebt: als je kiest voor een cosmetische correctie, wil je een zo natuurgetrouw mogelijk resultaat en daarover wil je vooraf goed geïnformeerd worden. Bij Bproud Esthetics ben je aan het juiste adres.

 

BPROUD-Esthetics header

Behandelingen voor de man

Wist je dat we vele (cosmetische) ingrepen verzorgen voor mannen? Bijvoorbeeld de penisverlenging en penisverdikking, maar ook de zogenaamde 'male to female' genderoperatie kan onder onze Nederlandse begeleiding in Turkije worden uitgevoerd door de zeer kundige handen van ons specialistische team. ..... Lees hier verder

Bproud-behandelingen-voor-de-man

Contact

Je overweegt plastische chirurgie? Bij Bproud Esthetics staan we klaar om je te helpen, met advies en jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat dit een belangrijke beslissing voor je is en bieden graag alle informatie over deze ingreep en de reis er naartoe. 

Neem vandaag nog contact met ons op.  Bproud!

Esther – Bproud Esthetics
01 02

Sleep de pijlen naar links en rechts voor de voor- en na weergave.

Weet je precies wat je wilt? Of wil je je graag even oriënteren? Wij bieden een breed scala aan hoogstaande behandelingen om je natuurlijke schoonheid te verbeteren.

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.

NEWBPwitArtboard-2@2x

Be who you want to be. Bproud.

We houden je graag op de hoogte.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.