Over ons

Het groeiende aanbod van cosmetische chirurgie kan het moeilijk maken om de juiste match te vinden. Het gaat allemaal om jouw lichaam, jouw schoonheid. Je bent op zoek naar een team dat aan je zijde zal staan tijdens elke stap; een team dat voor je zal zorgen en je zal begeleiden bij de keuzes die het beste voor jou zijn.

Tegelijkertijd hebben cosmetisch chirurgen in Nederland vaak niet dezelfde ervaring als hun collega's in het buitenland, met name in Turkije. Dus waar moet je naartoe als je een prachtig en natuurlijk resultaat wilt?

BPROUD-Esthetics-in-Hilversum–cosmetische-reizen-naar-Turkije
Bproud-Esthetics-cosmetische-reizen-1
Esther-Bproud-Esthetics-

Esther de Graaf 

Wij geloven dat er maar één bestemming is voor de allerbeste cosmetische behandelingen: Turkije. De servicestandaard en de mate van professionaliteit is daar door decennia lange ervaring van het hoogste niveau. Maar is het geen gedoe om je behandeling in het buitenland te laten uitvoeren? Niet als je het aan ons overlaat. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van de ervaring en wij zorgen voor de rest: van een comfortabele reis en een luxe verblijf tot de allerbeste behandelingen.

Esther, eigenaar van Bproud Esthetics, is vastberaden om jou de ultieme ervaring te bieden zonder taalbarrières of andere ongemakken. Als ervaringsdeskundige op het gebied van behandelingen in Turkije, put Esther uit haar persoonlijke reis om hoogwaardige plastische chirurgie toegankelijk te maken voor een breed publiek. Samen met haar toegewijde staf staat ze klaar om jou een allesomvattend specialistisch advies te geven, zowel over de ingrepen bij gerenommeerde klinieken als over de situatie in Turkije voordat je vertrekt. Zij begeleidt je gedurende jouw reis. Bij Bproud Esthetics ben je in goede handen, waar zorg en expertise samenkomen om jouw verwachtingen te overtreffen.

Wij kennen de markt van binnenuit en weten precies hoe we de Bproud ervaring onvergetelijk kunnen maken.


Financiering

CF-LOGOTransparant

Wil je een ingreep laten uitvoeren en denk je na over welke wijze van financieren voor jou het meest prettig is? Bij Bproud Esthetics bieden we je de mogelijkheid om de behandelingen in termijnen te betalen.

We werken hiervoor samen met onze partner: Cosmetic Finance.

BPROUD-Esthetics—cosmetic-surgery-travel-to-Turkey

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.

NEWBPwitArtboard-2@2x

Be who you want to be. Bproud.

We houden je graag op de hoogte.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.