Over ons

Het groeiende aanbod van cosmetische chirurgie kan het lastig maken om de juiste partij te vinden. Het gaat om je lichaam, je schoonheid. Dan wil je een partij die jou centraal stelt en op elke stap in het proces naast je staat. Die zorg voor je draagt en je begeleidt in de keuzes die het beste zijn voor jou.

Tegelijkertijd zijn de cosmetische chirurgen in Nederland lang niet zo ervaren als chirurgen in het buitenland. Dus waar moet je heen als je een beeldschoon en natuurlijk resultaat wilt?

BPROUD-Esthetics-in-Hilversum–cosmetische-reizen-naar-Turkije
Kantoor van BPROUD Esthetics in Hilversum
BPROUD Esthetics in Hilversum – over ons

Esther de Graaf & Fatih Halici

Wij geloven dat er maar ├ę├ęn bestemming is voor de allerbeste cosmetische behandelingen: Turkije. De servicestandaard en de mate van professionaliteit is daar door decennia lange ervaring van het hoogste niveau. Maar is het geen gedoe om je behandeling in het buitenland te laten uitvoeren? Niet als je het aan ons overlaat. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van de ervaring en wij zorgen voor de rest: van een comfortabele reis en een luxe verblijf tot de allerbeste behandelingen.

De samenwerking tussen ons: de Nederlandse Esther en de Turkse Fatih zorgt ervoor dat we de allerbeste ervaring kunnen bieden zonder taalbarri├Ęres of andere ongemakken. Esther is ervaringsdeskundige op het gebied van behandelingen in Turkije. Haar persoonlijke ervaringen hebben haar ge├»nspireerd hoogstaande plastische chirurgie voor een breed publiek toegankelijk te maken. Fatih is een ervaren adviseur en is gespecialiseerd in internationale contracten rondom de klinieken. Daarnaast is hij een echte Turkije-kenner. Fatih geeft allesomvattend specialistisch advies aan cli├źnten, zowel over de ingrepen door de klinieken, als ook over de situatie in Turkije voor uw vertrek.

Wij kennen de markt van binnenuit en weten precies hoe we de Bproud ervaring onvergetelijk kunnen maken.


Financiering

CF-LOGOTransparant

Wil je een ingreep laten uitvoeren en denk je na over welke wijze van financieren voor jou het meest prettig is? Bij Bproud Esthetics bieden we je de mogelijkheid om de behandelingen in termijnen te betalen.

We werken hiervoor samen met onze partner: Cosmetic Finance.

BPROUD-Esthetics—cosmetic-surgery-travel-to-Turkey

Volg ons op Instagram

instagram-image
instagram-image