GENDEROPERATIE MAN NAAR VROUW

Genderoperatie – Bproud Esthetics

Overweeg je een genderoperatie?

GENDEROPERATIE
Seksuele transformatie van man naar vrouw in Turkije: een lange weg, eindelijk op het doel. Gender-matching operaties zorgen ervoor dat je je droom kunt waarmaken om als vrouw te leven.

Bij Bproud Esthetics begrijpen we dat het transformeren van je geslacht een persoonlijke en belangrijke beslissing is, waar je ongetwijfeld al heel lang over hebt nagedacht. Ons ervaren team van specialisten in Turkije staat klaar om je de hoogste kwaliteit van zorg te bieden tijdens je reis naar vrouwelijkheid. We bieden een uitgebreid behandelingspakket aan, inclusief voorbereidende gesprekken in Nederland, begeleiding naar Turkije, de operatie zelf in Turkije en uitgebreide nazorg in zowel Turkije als terug in Nederland. Je kunt erop vertrouwen dat wij je welzijn en comfort centraal stellen gedurende het hele proces.

Voorbereidende gesprekken in Nederland:
Voordat je de beslissing neemt om de geslachtsveranderende operatie te ondergaan van man naar vrouw, begrijpen wij dat je waarschijnlijk al midden in dit proces zit en nog veel vragen hebt. Ons ervaren team van specialisten staat klaar om je te ondersteunen en al je vragen te beantwoorden tijdens de voorbereidende gesprekken in Nederland. We zullen je medische geschiedenis laten evalueren, je persoonlijke doelen en verwachtingen bespreken en uitgebreid adviseren over de verschillende chirurgische opties en de mogelijke resultaten.


De operatie in Turkije:
Wanneer je klaar bent om de volgende stap te zetten, zul je, onder onze begeleiding, worden verwelkomd in ons ultramoderne medische centrum in Turkije. Onze gespecialiseerde chirurgen hebben uitgebreide ervaring in het uitvoeren van geslachtsveranderende en esthetische operaties en werken met geavanceerde technieken om de meest natuurlijke en esthetisch aantrekkelijke resultaten te bereiken.


Nazorg in Turkije en terug in Nederland:
Na de operatie zul je tijdens je verblijf in Turkije uitgebreide nazorg ontvangen. Ons toegewijde team van verpleegkundigen en artsen zal je ondersteunen en zorgen voor je comfort en herstel. We zullen follow-upafspraken inplannen om ervoor te zorgen dat je genezingsproces soepel verloopt.

Lees ook onze uitgebreide informatie over de reis en de nazorg.

Lees ook hieronder aan welke voorwaarden je moet voldoen om voor deze operatie in aanmerking te komen.

Vragen?
Je kunt alle vragen die je hebt over deze behandeling stellen aan Esther. Dat kan per email, info@bproud-esthetics.nl per whats-app of je kunt haar bellen. Aan jou de keuze. 

Aan welke voorwaarden moet je voldoen om in aanmerking te komen voor deze ingreep in Turkije:

 

Voorwaarden voor overwegen operatie van man naar vrouw

  • Je moet ouder zijn dan 25 jaar.
  • Je moet minimaal 2 jaar samenwonen met iemand van het andere geslacht.
  • Bij voorkeur dien je hormoontherapie te hebben gekregen en 15 dagen voor de operatie dient het innemen van alle hormoongeneesmiddelen te worden gestaakt.
  • Je mag niet eerder een psychologische behandeling hebben ondergaan en je mentale toestand moet gezond zijn. Als je een psychologische behandeling hebt ondergaan, is het een must dat we een rapport krijgen van een psychiater waarin staat: 'Het kan geen kwaad om geopereerd te worden. Psychische gezondheid is normaal'
  • Je geslachtsorganen moeten gezond en op hun plaats zijn. Als je eerder een operatie hebt ondergaan, moeten de operatieverslagen worden gedeeld.
  • Er mag geen overdraagbare ziekte zijn. (HIV, HCV, HBSAG).
  • Er mag geen vraagteken zijn in je hoofd, je moet duidelijk zijn over alles wat gaat gebeuren en inzicht kunnen tonen dat je weet dat er geen terugkeer mogelijk is.

Contact

Overweeg je een gender operatie? Bij Bproud Esthetics staan we klaar om je te helpen, met advies en jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat dit een belangrijke beslissing voor je is en bieden graag alle informatie over deze ingreep en de reis er naartoe. 

Neem vandaag nog contact met ons op.  Bproud!

Esther – Bproud Esthetics

Zien we je binnenkort?

Het team van Bproud Esthetics hoopt je te mogen begeleiden en verzorgen tijdens een van onze cosmetische reizen naar Turkije!

In de tussentijd; volg ons op social media:

Bproud-Esthetics-cosmetische-reizen

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.

NEWBPwitArtboard-2@2x

Be who you want to be. Bproud.

We houden je graag op de hoogte.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.