NEUSCORRECTIE-RHINOPLASTY

Neuscorrectie

 Voor foto's van recent uitgevoerde neuscorrecties klik hier

Een neus correctie, ook wel Rhinoplasty genoemd, is één van de meest uitgevoerde operaties. Met een neuscorrectie kan de chirurg de neusbrug, neustip en neusvleugels aanpassen. Zo corrigeer je de vorm, afmeting en de functionaliteit van de neus.
De neuscorrectie kan een enorme boost geven aan het zelfvertrouwen. Afwijking aan of in de neus kan aanleiding geven tot benauwdheidsklachten en het kan in sommige gevallen zelfs leiden tot een minderwaardigheidscomplex.

 

Rhinoplasty

Wij merken dat cliënten die een neuscorrectie willen ondergaan, al vaak jaren lang ademhalingsproblemen of psychische klachten ervaren.

Wij streven ernaar om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen en luisteren goed naar jouw wensen. De neuscorrecties worden bij Bproud Esthetics uitsluitend uitgevoerd door een chirurg die gespecialiseerd is in neus- en gelaatscorrecties.Voor & na
Voor een paar voorbeelden van recent uitgevoerde neuscorrecties klik hier

Kosten
Op aanvraag vermelden we graag prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 

Mail je vragen: esther@bproud-esthetics.nl

Contact

Overweeg je een neuscorrectie? Bij Bproud Esthetics staan we klaar om je te helpen, met advies en jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat dit een belangrijke beslissing voor je is en bieden graag alle informatie over deze ingreep en de reis er naartoe. 

Neem vandaag nog contact met ons op.  Bproud!

Esther – Bproud Esthetics

Zien we je binnenkort?

Het team van Bproud Esthetics hoopt je te mogen begeleiden en verzorgen tijdens een van onze cosmetische reizen naar Turkije!

In de tussentijd; volg ons op social media:

Bproud-Esthetics-cosmetische-reizen

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.

NEWBPwitArtboard-2@2x

Be who you want to be. Bproud.

We houden je graag op de hoogte.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.