NEUSCORRECTIE-RHINOPLASTY

Neuscorrectie

 Voor foto's van recent uitgevoerde neuscorrecties klik hier

Een neus correctie, ook wel Rhinoplasty genoemd, is één van de meest uitgevoerde operaties. Met een neuscorrectie kan de chirurg de neusbrug, neustip en neusvleugels aanpassen. Zo corrigeer je de vorm, afmeting en de functionaliteit van de neus.
De neuscorrectie kan een enorme boost geven aan het zelfvertrouwen. Afwijking aan of in de neus kan aanleiding geven tot benauwdheidsklachten en het kan in sommige gevallen zelfs leiden tot een minderwaardigheidscomplex.

 

Rhinoplasty

Wij merken dat cliënten die een neuscorrectie willen ondergaan, al vaak jaren lang ademhalingsproblemen of psychische klachten ervaren.

Wij streven ernaar om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen en luisteren goed naar jouw wensen. De neuscorrecties worden bij Bproud Esthetics uitsluitend uitgevoerd door een chirurg die gespecialiseerd is in neus- en gelaatscorrecties.Voor & na
Voor een paar voorbeelden van recent uitgevoerde neuscorrecties klik hier

Kosten
Op aanvraag vermelden we graag prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 

Mail je vragen: esther@bproud-esthetics.nl

Contact

Je overweegt een neuscorrectie? We helpen je graag op weg met het geven van goede informatie en op aanvraag vermelden we prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 


Esther-sm

Volg ons op Instagram

instagram-image
instagram-image