Steeds meer mannen laten cosmetische ingrepen uitvoeren die het uiterlijk verbeteren.

Bproud Esthetics

Man

Weet je precies wat je wilt? Of wil je je graag even oriënteren? Wij bieden een breed scala aan hoogstaande behandelingen om je uiterlijk naar jouw wens te verbeteren.

Meest toegepaste ingrepen bij de man 

INFORMATIE

Ook voor mannen is het uiterlijk erg belangrijk. Het is daarom niet gek dat steeds meer mannen van elke leeftijd cosmetische ingrepen laten uitvoeren die het uiterlijk verbeteren en het zelfvertrouwen doen toenemen. Het is tenslotte niet altijd mogelijk om met sporten en het juiste dieet het lichaam te krijgen dat je bij jezelf vindt passen. Of je nu grote of kleine wensen hebt: je wilt, naast een zo natuurgetrouw mogelijk resultaat, een goed geïnformeerde beslissing nemen.

Bij Bproud Esthetics ben je aan het juiste adres.

Mail al je vragen en wensen naar Esther, info@bproud-esthetics.nl of 
Vraag een offerte aan

'Mooi, Man'

Bproud Esthetics verleende haar medewerking aan het programma 'Mooi, Man' van Spuiten & Slikken over de mannelijke onzekerheid en wat o.a. cosmetische ingrepen daaraan kunnen doen. Bekijk deze aflevering.

"Tot op de dag van vandaag ben ik zeer tevreden met de resultaten van de sixpack operatie en de penisvergroting, ik heb zeker geen spijt. "

 

Lees hier  het verhaal van Gursay

Contact

Je overweegt een ingreep? We helpen je graag op weg met het geven van goede informatie en op aanvraag vermelden we prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 


Esther-sm
01-2 02-2

Sleep de pijlen naar links en rechts voor de voor- en na weergave.

Haartransplantatie tegen kaalheid

BEHANDELINGEN

Haartransplantatie
FUE techniek
Lasertechniek

INFORMATIE

Sommige mensen hebben last van overmatige haargroei op ongewenste plekken, terwijl anderen juist liever wat méér haar zouden willen. Voor zowel overmatige als ongewenste haargroei zijn ingrepen beschikbaar. Bij overmatige haargroei is het permanent ontharen met een laser een beproefde en succesvolle methode. Voor mensen die graag wat méér haar zouden willen, kan een haartransplantatie uitkomst bieden. 

Vraag een offerte aan

Volg ons op Instagram

instagram-image
instagram-image