Steeds meer mannen laten cosmetische ingrepen uitvoeren die het uiterlijk verbeteren.

Bproud Esthetics

Man

Weet je precies wat je wilt? Of wil je je graag even oriënteren? Wij bieden een breed scala aan hoogstaande behandelingen om je uiterlijk naar jouw wens te verbeteren.

Meest toegepaste ingrepen bij de man 

INFORMATIE

Voor mannen is het uiterlijk en identiteit erg belangrijk. Het is daarom niet gek dat steeds meer mannen van elke leeftijd cosmetische ingrepen laten uitvoeren die het uiterlijk verbeteren en het zelfvertrouwen doen toenemen. Het is tenslotte niet altijd mogelijk om met sporten en het juiste dieet het lichaam te krijgen dat je bij jezelf vindt passen. Of je nu grote of kleine wensen hebt: je wilt, naast een zo natuurgetrouw mogelijk resultaat, een goed geïnformeerde beslissing nemen.

Bij Bproud Esthetics ben je aan het juiste adres.

Mail al je vragen en wensen naar Esther, info@bproud-esthetics.nl of 
Vraag een offerte aan

bproud-esthetics-cosmetic-surgery-for-men-a-
"Tot op de dag van vandaag ben ik zeer tevreden met de resultaten van de sixpack operatie en de penisvergroting, ik heb zeker geen spijt. "

 

Lees hier  het verhaal van Jasper

Contact

Overweeg je cosmetische chirurgie in Turkije? Bij Bproud Esthetics staan we klaar om je te helpen, met advies en jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat dit een belangrijke beslissing voor je is en bieden graag alle informatie over deze ingreep en de reis er naartoe. 

Neem vandaag nog contact met ons op.  Bproud!

Esther – Bproud Esthetics
01-2 02-2

Sleep de pijlen naar links en rechts voor de voor- en na weergave.

Haartransplantatie tegen kaalheid

BEHANDELINGEN

Haartransplantatie
FUE techniek
Lasertechniek

INFORMATIE

Sommige mensen hebben last van overmatige haargroei op ongewenste plekken, terwijl anderen juist liever wat méér haar zouden willen. Voor zowel overmatige als ongewenste haargroei zijn ingrepen beschikbaar. Bij overmatige haargroei is het permanent ontharen met een laser een beproefde en succesvolle methode. Voor mensen die graag wat méér haar zouden willen, kan een haartransplantatie uitkomst bieden. 

Vraag een offerte aan

Zien we je binnenkort?

Het team van Bproud Esthetics hoopt je te mogen begeleiden en verzorgen tijdens een van onze cosmetische reizen naar Turkije!

In de tussentijd; volg ons op social media:

Bproud-Esthetics-cosmetische-reizen

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.

NEWBPwitArtboard-2@2x

Be who you want to be. Bproud.

We houden je graag op de hoogte.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.