HAARTRANSPLANTATIE

Haartransplantatie

De haartransplantatie is een veel uitgevoerde behandeling in Turkije. Maandelijks reizen er omstreeks 300 mannen naar Istanboel voor het laten uitvoeren van een haartransplantatie.

Een man kan kaal worden door erfelijke factoren. Dit begint vaak bij het terugtrekken van de haarlijn en de inhammen. In verdere stadia kan ook het kruin gebied of het bruggebied (boven op het hoofd) kaler worden of zelfs helemaal uitvallen. Deze erfelijke kaalheid wordt ook wel de Alopecia Androgenetica genoemd. Het hoofdhaar is hier vatbaar voor. Het huidhaar op het hoofd is dat niet. Dit gebied wordt de eeuwige krans genoemd en bevind zicht aan de achterkant en zijkant van het hoofd.

Een haartransplantatie in Turkije is een frequent toegepaste methode om haren vanuit de eeuwige krans te verplaatsen naar de kalende gebieden. Deze verplaatste haren vallen niet uit en is daarmee een blijvende oplossing.

Kosten
Op aanvraag vermelden we graag prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 

Mail je vragen: esther@bproud-esthetics.nl

Contact

Overweeg je een haartransplantatie? Bij Bproud Esthetics staan we klaar om je te helpen, met advies en jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat dit een belangrijke beslissing voor je is en bieden graag alle informatie over deze ingreep en de reis er naartoe. 

Neem vandaag nog contact met ons op.  Bproud!

Esther – Bproud Esthetics

Zien we je binnenkort?

Het team van Bproud Esthetics hoopt je te mogen begeleiden en verzorgen tijdens een van onze cosmetische reizen naar Turkije!

In de tussentijd; volg ons op social media:

Bproud-Esthetics-cosmetische-reizen

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.

NEWBPwitArtboard-2@2x

Be who you want to be. Bproud.

We houden je graag op de hoogte.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.