HAARTRANSPLANTATIE

Haartransplantatie

De haartransplantatie is een veel uitgevoerde behandeling in Turkije. Maandelijks reizen er omstreeks 300 mannen naar Istanboel voor het laten uitvoeren van een haartransplantatie.

Een man kan kaal worden door erfelijke factoren. Dit begint vaak bij het terugtrekken van de haarlijn en de inhammen. In verdere stadia kan ook het kruin gebied of het bruggebied (boven op het hoofd) kaler worden of zelfs helemaal uitvallen. Deze erfelijke kaalheid wordt ook wel de Alopecia Androgenetica genoemd. Het hoofdhaar is hier vatbaar voor. Het huidhaar op het hoofd is dat niet. Dit gebied wordt de eeuwige krans genoemd en bevind zicht aan de achterkant en zijkant van het hoofd.

Een haartransplantatie in Turkije is een frequent toegepaste methode om haren vanuit de eeuwige krans te verplaatsen naar de kalende gebieden. Deze verplaatste haren vallen niet uit en is daarmee een blijvende oplossing.

Kosten
Op aanvraag vermelden we graag prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 

Mail je vragen: esther@bproud-esthetics.nl

Contact

´╗┐Je overweegt een haartransplantatie? We helpen je graag op weg met het geven van goede informatie en op aanvraag vermelden we prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 


Esther-sm

Volg ons op Instagram

instagram-image
instagram-image