OVERGEWICHT

INFORMATIE

De buik is een opvallend en in het oog springend gedeelte van het lichaam. Helaas slaat het lichaam juist vaak op deze plek veel vet op. Dit is moeilijk, en voor sommigen zelfs onmogelijk, weg te krijgen door te sporten of di├źten. Vandaar dat steeds meer mensen er voor kiezen om hun lichaam beter in proportie te krijgen met een cosmetische ingreep aan de buik. Er zijn diverse chirurgische ingrepen mogelijk. Neem contact op om meer te horen over de mogelijkheden.


Overgewicht behandelingen man vrouw

Contact

´╗┐Overweeg je een maagverkleining? Bij Bproud Esthetics staan we klaar om je te helpen, met advies en jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat dit een belangrijke beslissing voor je is en bieden graag alle informatie over deze ingreep en de reis er naartoe. 

Neem vandaag nog contact met ons op.  Bproud!

Esther – Bproud Esthetics

Zien we je binnenkort?

Het team van Bproud Esthetics hoopt je te mogen begeleiden en verzorgen tijdens een van onze cosmetische reizen naar Turkije!

In de tussentijd; volg ons op social media:

Bproud-Esthetics-cosmetische-reizen
01-1 02-1

Sleep de pijlen naar links en rechts voor de voor- en na weergave.

Weet je precies wat je wilt? Of wil je je graag even ori├źnteren? Wij bieden een breed scala aan hoogstaande behandelingen om je natuurlijke schoonheid te verbeteren.

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.