OVERGEWICHT

INFORMATIE

Kamp je al vele jaren met overgewicht maar kom je niet in aanmerking voor een vergoeding voor de ingreep? Denk dan aan een maagverkleining uitgevoerd in Turkije, waarbij je volledig begeleid wordt door Bproud Esthetics. De medische faciliteiten in Turkije zijn van hoog niveau, met moderne technologie en ervaren medisch personeel. Daarnaast zijn de kosten voor een maagverkleining in Turkije aanzienlijk lager dan in Nederland.
Ook zijn de wachttijden over het algemeen korter dan in Nederland.
 
Neem contact met ons op om tijdens een persoonlijk consult te weten te komen of een maagverkleining, gastric sleeve, maagballon of gastric bypass, uitgevoerd in Turkije, iets voor jou is.


Overgewicht behandelingen man vrouw

Contact

Overweeg je een maagverkleining? Bij Bproud Esthetics staan we klaar om je te helpen, met advies en jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat dit een belangrijke beslissing voor je is en bieden graag alle informatie over deze ingreep en de reis er naartoe. 

Neem vandaag nog contact met ons op.  Bproud!

Esther – Bproud Esthetics

Zien we je binnenkort?

Het team van Bproud Esthetics hoopt je te mogen begeleiden en verzorgen tijdens een van onze cosmetische reizen naar Turkije!

In de tussentijd; volg ons op social media:

Bproud-Esthetics-cosmetische-reizen
01-1 02-1

Sleep de pijlen naar links en rechts voor de voor- en na weergave.

Weet je precies wat je wilt? Of wil je je graag even oriënteren? Wij bieden een breed scala aan hoogstaande behandelingen om je natuurlijke schoonheid te verbeteren.

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.

NEWBPwitArtboard-2@2x

Be who you want to be. Bproud.

We houden je graag op de hoogte.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.