Bproud-review-van-Esther-cosmetische-ingreep-in-Turkije-2


Het verhaal van Esther

In 2019 heb ik mijn eerste cosmetische operatie ondergaan in Istanboel te Turkije. Een maagverkleinende operatie. De chirurg van de kliniek in Turkije adviseerde mij een Gastric Sleeve. Hierbij verwijdert de chirurg een groot deel van de maag en hecht het resterende deel van de maag weer dicht. Ik woog destijds 93 kilo en was 1.62 meter lang. 

Verblijf en operatie
Ik kwam in Istanboel in een zeer luxe kliniek terecht. Een eigen kamer met douche, toilet en alle andere faciliteiten zoals je ziet in een vijfsterrenhotel. En hygiënisch gezien perfect.
De staf van verpleegkundigen was zeer professioneel, spraken goed Engels en waren vooral zorgzaam en lief.
De operatie - die drie kwartier duurde – verliep prima zoals gepland en ik werd wakker in mijn kamer.
De pijn was heftig, maar verwacht. Ik was daar van tevoren goed over geïnformeerd. Het herstel ging zo voorspoedig dat ik na twee nachten de kliniek al mocht verlaten.
Mijn herstel ging vervolgens zo vlot dat we de derde dag Istanboel zijn ingegaan om de stad te kunnen ontdekken, wat een prachtige stad!

Resultaat
In een jaar tijd ben ik 30 kilo afgevallen. In dat jaar ben ik goed begeleid vanuit Turkije en is er regelmatig contact geweest met de kliniek en de chirurg. De lijnen waren kort en dat voelde fijn.

Opnieuw
Door deze positieve ervaring besloot ik in 2020 wederom voor Turkije te kiezen. Dit keer voor een buikwandcorrectie, liposuctie 360 graden, borstlift en borstvergroting. 

Verblijf en operatie
Alles was weer perfect tot in de puntjes geregeld bij aankomst. Wat een prachtige, luxe kliniek en wat een professionele begeleiding. Deze operatie duurde zes uur. De operatie verliep naar wens en ook deze keer ging mijn herstel in de kliniek keurig volgens het boekje.

Resultaat
Het resultaat was – en is nog steeds - adembenemend. Ruim 4 kilo vet en 600 gram vel is verwijderd en ik heb de borsten gekregen in de vorm en grootte zoals ik altijd al wilde. Het herstel ging voorspoedig, want ik heb steeds geluisterd naar de kliniek en nauwgezet hun adviezen opgevolgd.

Wat voelt dit goed!
Nadat ik bijna mijn hele leven moest lijnen en veel sporten, zonder veel resultaat - altijd maar dat jojo effect…heb ik nu het  lichaam wat bij me past en waar ik me fijn in voel. Dit had ik jaren eerder moeten doen!

Nu ben ik trots op mijn lichaam. Bproud!

Esther

Contact

Overweeg je cosmetische chirurgie?
Wellicht vind je het prettig om hier eerst over te praten, zeker met iemand die precies weet waar ze het over heeft.  Wat zijn je wensen, hoe weet je of dit reeel is? Wat zijn de kosten van een cosmetische behandeling?
Stel je vraag aan Esther op 06 25510705 of chat via instagram.

We helpen je graag op weg.

bp-icons-2-1

BRAZILIAN BUTT LIFT

bp-icons-2-copy-1

NEUSCORRECTIE

bp-icons-2-copy-2-2

TUMMY TUCK

bp-icons-2-copy-3-2

BORSTVERGROTING

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.

NEWBPwitArtboard-2@2x

Be who you want to be. Bproud.

We houden je graag op de hoogte.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.