BBL - Brazillian Buttock Lift

Brazilian Buttock Lift

Veel vrouwen verlangen naar een uiterlijk met grotere en rondere billen. Inmiddels zijn de trends verschoven naar een rondere lichaamscontour, als een symbool van vrouwelijkheid, sensualiteit en seksuele aantrekkingskracht.

Brazillian But lift omvat een chirurgische procedure waarbij lichaamseigen vet, wat gewonnen wordt uit andere delen van het lichaam zoals buik, rug of benen wordt ingespoten om de billen te vergroten en ronder te maken.

Ook kun je ervoor kiezen om siliconen bil-implantaten in de billen te laten plaatsen, zo kun je de billen vergroten indien je onvoldoende eigen lichaamsvet hebt óf geen eigen lichaamsvet hiervoor wilt gebruiken. Siliconen bil-implantaten zullen hun vorm behouden terwijl lichaams eigen vet in volume zal afnemen in de loop der tijd. Je kunt een BBL laten uitvoeren om jezelf een vrouwelijker uiterlijk te geven en om je contouren te verbeteren.

Op aanvraag vermelden we graag prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 

Contact

Je overweegt een Brazillian But lift ? We helpen je graag op weg met het geven van goede informatie en op aanvraag vermelden we prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 


Esther-sm

Volg ons op Instagram