BBL - Brazillian Buttock Lift

Brazilian Buttock Lift

Volle en ronde billen
Veel vrouwen verlangen naar een uiterlijk met grotere en rondere billen. Inmiddels zijn de trends verschoven naar een rondere lichaamscontour, als een symbool van vrouwelijkheid, sensualiteit en seksuele aantrekkingskracht.

Brazillian But lift omvat een chirurgische procedure waarbij lichaamseigen vet, wat gewonnen wordt uit andere delen van het lichaam zoals buik, rug of benen wordt ingespoten om de billen te vergroten en ronder te maken.

 

Ook kun je ervoor kiezen om siliconen bil-implantaten in de billen te laten plaatsen, zo kun je de billen vergroten indien je onvoldoende eigen lichaamsvet hebt óf geen eigen lichaamsvet hiervoor wilt gebruiken. Siliconen bil-implantaten zullen hun vorm behouden terwijl lichaams eigen vet in volume zal afnemen in de loop der tijd. Je kunt een BBL laten uitvoeren om jezelf een vrouwelijker uiterlijk te geven en om je contouren te verbeteren.
Op verzoek verstrekken we graag informatie over de prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, inclusief het verblijf en de reis.


Contact

Overweeg je een Brazillian But lift ? Bij Bproud Esthetics staan we klaar om je te helpen, met advies en jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat dit een belangrijke beslissing voor je is en bieden graag alle informatie over deze ingreep en de reis er naartoe. 

Neem vandaag nog contact met ons op.  Bproud!

Esther – Bproud Esthetics

Zien we je binnenkort?

Het team van Bproud Esthetics hoopt je te mogen begeleiden en verzorgen tijdens een van onze cosmetische reizen naar Turkije!

In de tussentijd; volg ons op social media:

Bproud-Esthetics-cosmetische-reizen

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.