PENISVERGROTING/ PENISVERDIKKING

Penisverlenging en penisvergroting – bij Bproud-Esthetics-02

Prijzen voor een penisverlenging zijn vanaf 4.900 euro. 

Wist je dat deze behandeling vaak wordt gecombineerd met een sixpack operatie?

PENISVERGROTING 
De penisvergroting of penisverdikking vindt plaats onder lokale verdoving of algehele anesthesie. Tijdens de behandeling (penisvergroting) wordt er een kleine snede gemaakt in de schaamstreek, net boven de basis van de penis. Hierdoor zal het normaal gesproken bedekt worden door het schaamhaar. De ligamenten die de penis binnen het lichaam op zijn plaats houden worden doorgehaald, waardoor de penis naar voren zal bewegen en zal verlengen. Hierdoor ontstaat geen instabiele penis. Een penisvergroting van twee tot vier centimeter is haalbaar. Een penisverdikking kan door middel van eigen vet.

OPEN DAG 
Wist je dat we 19 en 20 mei 2023 Open Dag hebben?  Plan een gratis mini-consult en stel aan je vragen aan de plastisch chirurg. Lees verder

Overweeg je deze behandeling?
Als je deze behandeling overweegt, neem contact met ons voor enkele fotovoorbeelden voor & na een penisverlenging en/of verdikking, zodat je een goede keus kunt maken.  

Lees de ervaringen van Gursay
Gursay koos voor deze behandeling samen met een sixpack operatie. Lees hier hoe hij de behandeling ervaren heeft en kijk op ons Instagram account hoe het nu met hem gaat. 

Kosten
De prijzen voor een penisverlenging in Turkije zijn vanaf 4.900 euro. Op aanvraag vermelden we graag in detail alle prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 

Vragen?
Je kunt alle vragen die je hebt over deze behandeling stellen aan Esther: info@bproud-esthetics.nl

"Tot op de dag van vandaag ben ik zeer tevreden met de resultaten van de sixpack operatie en de penisvergroting, ik heb zeker geen spijt. "

 

Lees hier  het verhaal van Gursay

Contact

´╗┐Je overweegt een penisvergroting en/of verdikking? We helpen je graag op weg met het geven van goede informatie en op aanvraag vermelden we prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 


Esther-sm

Volg ons op Instagram

instagram-image
instagram-image