PENISVERGROTING/ PENISVERDIKKING

Penisvergroting en verdikking – Bproud Esthetics nl

Prijzen voor een penisverlenging zijn vanaf 4.700 euro. 

Wist je dat deze behandeling vaak wordt gecombineerd met een sixpack operatie?

PENISVERGROTING 
De penisvergroting of penisverdikking vindt plaats onder lokale verdoving of algehele anesthesie. Tijdens de behandeling (penisvergroting) wordt er een kleine snede gemaakt in de schaamstreek, net boven de basis van de penis. Hierdoor zal het normaal gesproken bedekt worden door het schaamhaar. De ligamenten die de penis binnen het lichaam op zijn plaats houden worden doorgehaald, waardoor de penis naar voren zal bewegen en zal verlengen. Hierdoor ontstaat geen instabiele penis.

Een penisvergroting van twee tot vier centimeter is haalbaar. Een penisverdikking kan door middel van eigen vet.

Overweeg je deze behandeling?
Als je deze behandeling overweegt, neem contact met ons voor enkele fotovoorbeelden voor & na een penisverlenging en/of verdikking, zodat je een goede keus kunt maken.  Vraag offerte op, of mail je vragen over deze behandeling naar Esther, info@bproud-esthetics.nl

Lees de ervaringen van Jasper
Jasper koos voor deze behandeling samen met een sixpack operatie. Lees hier hoe hij de behandeling ervaren heeft en kijk op ons Instagram account hoe het nu met hem gaat. 

Kosten
De prijzen voor een penisverlenging in Turkije zijn vanaf 4.700 euro. Op aanvraag vermelden we graag in detail alle prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe.  Wij verzorgen ieder detail van jouw medische reis. 

"Tot op de dag van vandaag ben ik zeer tevreden met de resultaten van de sixpack operatie en de penisvergroting, ik heb zeker geen spijt. "

 

Lees hier  het verhaal van Jasper.

Contact

Overweeg je een penisvergroting en/of -verdikking? Bij Bproud Esthetics staan we klaar om je te helpen, met advies en jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat dit een belangrijke beslissing voor je is en bieden graag alle informatie over deze ingreep en de reis er naartoe. 

Neem vandaag nog contact met ons op.  Bproud!

Esther – Bproud Esthetics

Zien we je binnenkort?

Het team van Bproud Esthetics hoopt je te mogen begeleiden en verzorgen tijdens een van onze cosmetische reizen naar Turkije!

In de tussentijd; volg ons op social media:

Bproud-Esthetics-cosmetische-reizen

Jouw privacy is voor ons belangrijk

We hebben er bewust voor gekozen om vrijwel geen reviews op onze website te tonen. Dit doen we uit respect voor de privacy van onze klanten. Hoewel al onze klanten altijd zeer tevreden zijn over de ingrepen die ze hebben ondergaan, hebben we ervoor gekozen om hun afbeeldingen niet te tonen en geen reviews van hen te plaatsen. We willen hen de zekerheid bieden dat hun privacy volledig wordt beschermd.

Deze zelfde zorg en aandacht zal ook aan jou worden besteed wanneer je met ons op reis gaat naar Turkije voor jouw cosmetische reis. Het is jouw keuze of je ervoor kiest om mensen in je omgeving te informeren over jouw cosmetische ingrepen. Daarom bieden we je de geruststelling dat jouw persoonlijke keuze volledig wordt gerespecteerd. Bproud staat garant voor een discrete en zorgvuldige behandeling van jouw privacy.

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.

NEWBPwitArtboard-2@2x

Be who you want to be. Bproud.

We houden je graag op de hoogte.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.