PENISVERGROTING/ PENISVERDIKKING

Male Genetals surgery

PENISVERGROTING 
De penisvergroting of penisverdikking vindt plaats onder lokale verdoving of algehele anesthesie. Tijdens de behandeling (penisvergroting) wordt er een kleine snede gemaakt in de schaamstreek, net boven de basis van de penis. Hierdoor zal het normaal gesproken bedekt worden door het schaamhaar. De ligamenten die de penis binnen het lichaam op zijn plaats houden worden doorgehaald, waardoor de penis naar voren zal bewegen en zal verlengen. Hierdoor ontstaat geen instabiele penis. Een penisvergroting van twee tot vier centimeter is haalbaar. Een penisverdikking kan door middel van eigen vet.

´╗┐

Overweeg je deze behandeling?
Als je deze behandeling overweegt, neem contact met ons voor enkele fotovoorbeelden voor & na een penisverlenging en/of verdikking, zodat je een goede keus kunt maken.  Of lees hieronder over de ervaringen van Gursay hieronder. Op Instagram vind je een interview met hem hoe hij de behandeling ervaren heeft. 

Kosten
Op aanvraag vermelden we graag prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 

Mail je vragen: esther@bproud-esthetics.nl

"Tot op de dag van vandaag ben ik zeer tevreden met de resultaten van de sixpack operatie en de penisvergroting, ik heb zeker geen spijt. "

 

Lees hier  het verhaal van Gursay

Contact

´╗┐Je overweegt een penisvergroting en/of verdikking? We helpen je graag op weg met het geven van goede informatie en op aanvraag vermelden we prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 


Esther-sm

Volg ons op Instagram

instagram-image