Foto's voor en na

Bproud-voorna-voor-de-man-

Hieronder zie je de voor-en-na foto's voor een aantal behandelingen. Let wel dat de meeste van deze foto's net na de behandeling zijn gemaakt, dus de huid geneest en herstelt zich nog.
Bovendien is iedereen anders, dus ook het resultaat is voor iedereen verschillend. Daarom bespreken we vooraf graag met jou je wensen en samen in een consult met een van de gespecialiseerde artsen in Turkije, gaan we je een heel reëel beeld geven hoe het resultaat voor jou kan zijn.


Bproud

1634881165-huge

SIXPACK BEHANDELING 

De sixpack operatie voor de man is gebaseerd op het behouden of vergroten van het vetweefsel in de gebieden waar de spieren zijn opgezwollen en het verwijderen van vetweefsel in de gebieden waar de spieren worden omgekeerd door middel van liposuctie.
Op deze manier worden de spieren op de buik duidelijk en zichtbaarder gemaakt en wordt de taille slanker.

Foto's voor & na 

PENISVERGROTING 

De penisvergroting of penisverdikking vindt plaats onder lokale verdoving of algehele anesthesie. Tijdens de behandeling (penisvergroting) wordt er een kleine snede gemaakt in de schaamstreek, net boven de basis van de penis. Hierdoor zal het normaal gesproken bedekt worden door het schaamhaar. De ligamenten die de penis binnen het lichaam op zijn plaats houden worden doorgehaald, waardoor de penis naar voren zal bewegen en zal verlengen. Hierdoor ontstaat geen instabiele penis. Een penisvergroting van twee tot vier centimeter is haalbaar. Een penisverdikking kan door middel van eigen vet.

Overweeg je deze behandeling?
Als je deze behandeling overweegt, vraag hier offerte aan, zodat we je kunnen informeren en enkele fotovoorbeelden kunnen sturen van voor & na een penisverlenging en/of verdikking, zodat je een goede keus kunt maken.  Of lees over de ervaringen van Jasper.  Op Instagram vind je een interview met hem hoe hij de behandeling ervaren heeft. 

BUIKWANDCORRECTIE 

Een buikwandcorrectie is het verwijderen van slappe overtollige huid rond de buik en de maagstreek met eventueel aanvullend liposuctie voor het verwijderen van het nog aanwezige vet.

Als gevolg van veel afvallen of na een zwangerschap kan de buikhuid uitrekken, striemen vertonen en de spieren in de buikwand kunnen soepeler worden. Ook gaat zich geleidelijk vet ophopen in de buik.
De buikwandcorrectie is het proces waarbij buikhuid wordt verwijderd en spieren worden aangespannen om het uiterlijk van de buik te corrigeren. Of kies je een Mommy make-over?

Foto's voor & na 

BORSTVERGROTING 

Met een borstvergroting kan de chirurg de vorm en cupmaat aanpassen. Een borstprotheses wordt geplaatst om de borsten zo meer volume te geven. 

Vaak wordt deze operatie uitgevoerd samen met een borstlift, waarbij opnieuw vorm wordt gegeven aan hangende borsten ten gevolge van bijvoorbeeld gewichtsverlies, zwangerschap.


Foto's voor & na 

BORSTLIFT 

Met een borstlift kan er opnieuw vorm worden gegeven aan hangende borsten ten gevolge van gewichtsverlies, zwangerschap of na het geven van borstvoeding.
Het borstweefsel verliest zijn oude vorm en de tepels zakken tot een lager punt. Het doel van een borstlift operatie is het geven van een nieuwe vorm aan de borsten. Indien de tepelhof te breed is kan deze ook verkleind worden met deze operatie.

Tijdens de borstlift operatie kan ook borstprotheses worden geplaatst om de borsten zo meer volume te geven.

Zie hiernaast de voor & na foto's van een borstlift:

Foto's voor & na 

ARMLIFT

Het is een typisch ouderdomsverschijnsel: bovenarmen die steeds slapper worden. De huid wordt dunner en de spieren verslappen. Ook als je veel bent afgevallen, kan er aan de onderkant van de bovenarmen een overschot aan huid zitten.

Vind je het storend of heb je er last van, dan kun je een armlift overwegen. Dit is een ingreep waarbij de overtollige huid wordt weggehaald. Bij Bproud Esthetics zorgen wij weer voor mooie, strakke bovenarmen.


Foto's voor & na 

FACELIFT EN KAAKLIJN CORRECTIE 

Een facelift of kaaklijn correctie zorgt ervoor dat je gezicht zijn frisse en jonge uitstraling terugkrijgt. Daarom laten veel mensen deze ingreep uitvoeren in Turkije om de lijnen van gezicht, kin en hals te verbeteren.

De facelift of kaaklijn correctie kan een enorme boost geven aan het zelfvertrouwen. We informeren je graag over de mogelijkheden van deze behandelingen voor jou.

Foto's voor & na 

NEUSCORRECTIE 

Een neuscorrectie, ook wel Rhinoplasty genoemd, is één van de meest uitgevoerde operaties. Met een neuscorrectie kan de chirurg de neusbrug, neustip en neusvleugels aanpassen. Zo corrigeer je de vorm, afmeting en de functionaliteit van de neus.

De neuscorrectie kan een enorme boost geven aan het zelfvertrouwen. Afwijking aan of in de neus kan aanleiding geven tot klachten van benauwd en het kan in sommige gevallen zelfs leiden tot een minderwaardigheidscomplex

Foto's voor & na 

Contact

Overweeg je een cosmetische chirurgie? Bij Bproud Esthetics staan we klaar om je te helpen, met advies en jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat dit een belangrijke beslissing voor je is en bieden graag alle informatie over deze ingreep en de reis er naartoe. Wij verzorgen ieder detail van jouw medische reis zodat jij je in alle rust kunt concentreren op jouw cosmetische ingreep en kunt genieten van je tijd in Turkije.

Neem vandaag nog contact met ons op.  Bproud!

Esther – Bproud Esthetics

Zien we je binnenkort?

Het team van Bproud Esthetics hoopt je te mogen begeleiden en verzorgen tijdens een van onze cosmetische reizen naar Turkije!

In de tussentijd; volg ons op social media:

Bproud-Esthetics-cosmetische-reizen

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.

NEWBPwitArtboard-2@2x

Be who you want to be. Bproud.

We houden je graag op de hoogte.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.