FACELIFT

Facelift

Na verloop van tijd kunnen de gevolgen van blootstelling aan zon, stress van het dagelijks leven, veroudering of vermagering invloed hebben op het volume van ons gezicht en de kwaliteit van de huid. Als je ouder wordt, verandert de botstructuur, wordt de huid dunner en slapper vanwege de vermindering van collageen en elastine.

Tekenen van veroudering manifesteren zich in het gezicht als diepe plooien, slappe huid en huidoverschot boven en onder de ogen, bij de kaaklijn en de hals. Het geeft een vermoeid en vaak ouder uiterlijk dan gewenst.

Door het verwijderen van overtollige huid en vet én het aantrekken van de onderliggende gezichtsspieren, keer je terug naar een jeugdige en frisse uitstraling. Er zijn verschillende opties voor een facelift operatie, van een mini-lift tot een full facelift, uiteraard is dit afhankelijk van je leeftijd en wensen.

Facelift chirurgie is in Turkije een populaire behandeling voor mannen en vrouwen die graag de tekenen van veroudering in het gezicht willen verminderen.

Kosten
Op aanvraag vermelden we graag prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 

Mail je vragen: esther@bproud-esthetics.nl

Contact

Je overweegt een facelift? We helpen je graag op weg met het geven van goede informatie en op aanvraag vermelden we prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 


Esther-sm

Volg ons op Instagram

instagram-image
instagram-image