FACELIFT

Facelift

Na verloop van tijd kunnen de gevolgen van blootstelling aan zon, stress van het dagelijks leven, veroudering of vermagering invloed hebben op het volume van ons gezicht en de kwaliteit van de huid. Als je ouder wordt, verandert de botstructuur, wordt de huid dunner en slapper vanwege de vermindering van collageen en elastine.

Tekenen van veroudering manifesteren zich in het gezicht als diepe plooien, slappe huid en huidoverschot boven en onder de ogen, bij de kaaklijn en de hals. Het geeft een vermoeid en vaak ouder uiterlijk dan gewenst.

Door het verwijderen van overtollige huid en vet én het aantrekken van de onderliggende gezichtsspieren, keer je terug naar een jeugdige en frisse uitstraling. Er zijn verschillende opties voor een facelift operatie, van een mini-lift tot een full facelift, uiteraard is dit afhankelijk van je leeftijd en wensen.

Facelift chirurgie is in Turkije een populaire behandeling voor mannen en vrouwen die graag de tekenen van veroudering in het gezicht willen verminderen.

Kosten
Op aanvraag vermelden we graag prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 

Mail je vragen: esther@bproud-esthetics.nl

Contact

Overweeg je een facelift? Bij Bproud Esthetics staan we klaar om je te helpen, met advies en jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat dit een belangrijke beslissing voor je is en bieden graag alle informatie over deze ingreep en de reis er naartoe. 

Neem vandaag nog contact met ons op.  Bproud!

Esther – Bproud Esthetics

Zien we je binnenkort?

Het team van Bproud Esthetics hoopt je te mogen begeleiden en verzorgen tijdens een van onze cosmetische reizen naar Turkije!

In de tussentijd; volg ons op social media:

Bproud-Esthetics-cosmetische-reizen

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.

NEWBPwitArtboard-2@2x

Be who you want to be. Bproud.

We houden je graag op de hoogte.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.