ervaringen van Jasper met een sixpack ingreep en een penisvergroting


Het verhaal van Jasper

 Juni 2022

Vorige zomer ondernam ik een reis met Bproud Esthetics naar Istanbul voor twee ingrepen: ik wilde een six-pack en een grotere en dikkere penis. Omdat ik hierover erg tevreden ben, deel ik graag mijn ervaringen.

Al jaren heb ik talloze uren per week in de sportschool doorgebracht, in de hoop een indrukwekkend lichaam te krijgen. Voor mij is dat altijd van groot belang geweest. Echter, in 2022 besefte ik dat hoe toegewijd ik ook trainde, ik niet het gewenste lichaam zou bereiken. Mijn onzekerheid groeide met de dag, en daarom besloot ik contact op te nemen met Bproud Esthetics om informatie in te winnen over cosmetische ingrepen.

Tijdens het eerste consult maakte ik kennis met de competente artsen die me in een van 's werelds meest vooraanstaande klinieken zouden behandelen. Deze artsen luisterden zorgvuldig naar mijn verhaal en mijn wensen. Ze gaven eerlijk advies en presenteerden een optie die ze de 'Perfecte Transformatie' noemden. Deze omvatte het bereiken van een goed gedefinieerd lichaam en een penisvergroting, die gelijktijdig zouden worden uitgevoerd, met veelbelovende resultaten. De gehele procedure werd duidelijk uitgelegd, en ik nam de tijd om de beslissing hierover zorgvuldig te overwegen.

De warme ontvangst, de heldere informatie, de oprechtheid van de artsen en de constructieve gesprekken overtuigden me om met Bproud Esthetics naar Istanbul af te reizen. Daar kreeg ik opnieuw uitgebreid overleg met de artsen en onderging ik verschillende onderzoeken.

Met vreugde kan ik zeggen dat de ingrepen succesvol zijn uitgevoerd. De operatie verliep zonder complicaties, en tijdens mijn herstelperiode werd ik uitmuntend verzorgd door het toegewijde verplegend personeel.

Tot op de dag van vandaag ben ik bijzonder tevreden met de resultaten van zowel de six-pack ingreep als de penisvergroting, en ik heb geen moment spijt gehad van mijn beslissing.

Bproud Esthetics toont vastberadenheid in het handhaven van zorgvuldigheid, professionaliteit en veiligheid, en biedt haar cliënten een vijfsterrenervaring. Dit was voor mij van groot belang, aangezien ik vertrouwen wilde hebben in het proces en antwoorden wilde op al mijn vragen. Daarom kan ik met volle overtuiging zeggen dat Bproud Esthetics de juiste keuze is.

Met trots kijk ik naar mijn hernieuwde lichaam; Bproud.


JasperContact

Overweeg je cosmetische chirurgie?
Wellicht vind je het prettig om hier eerst over te praten, zeker met iemand die precies weet waar ze het over heeft.  Wat zijn je wensen, hoe weet je of dit reeel is? Wat zijn de kosten van een cosmetische behandeling?
Stel je vraag aan Esther op 06 25510705 of chat via instagram.

We helpen je graag op weg.

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.

NEWBPwitArtboard-2@2x

Be who you want to be. Bproud.

We houden je graag op de hoogte.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.