SIXPACK - MAN

Sixpack

In de moderne esthetiek en de onweerstaanbare opkomst van de fitnesscultuur, heeft het ideale mannelijke uiterlijk een fitte, atletische en gespierde lichaamsstructuur. Vooral brede en gespierde schouders, gespierde armen, een magere buik en prominente buikspieren zijn de onvermijdelijke elementen geworden van een gezond en esthetisch uiterlijk.

Spieresthetiek behandeling; het is een lichaamsvormende operatie die wordt toegepast om een gezond, dynamisch, fit, atletisch en gespierd uiterlijk te krijgen. De operatie is gebaseerd op het behouden of vergroten van het vetweefsel in de gebieden waar de spieren zijn opgezwollen en het verwijderen van vetweefsel in de gebieden waar de spieren worden omgekeerd door middel van liposuctie. Op deze manier worden de spieren duidelijk en zichtbaarder gemaakt.

Op aanvraag vermelden we graag prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 

SIXPACK BEHANDELING 

 Foto's voor en na ->

Foto's voor & na 

"Tot op de dag van vandaag ben ik zeer tevreden met de resultaten van de sixpack operatie en de penisvergroting, ik heb zeker geen spijt. "

 

Lees hier  het verhaal van Gursay

Contact

Je overweegt een sixpack behandeling? We helpen je graag op weg met het geven van goede informatie en op aanvraag vermelden we prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 


Esther-sm

Volg ons op Instagram

instagram-image
instagram-image