BUIKWANDCORRECTIE - TUMMY TUCK

buikwandcorrectie

Voor foto's van recent uitgevoerde tummy tuck, klik hier

Een buikwandcorrectie is het verwijderen van slappe overtollige huid rond de buik en de maagstreek met eventueel aanvullend liposuctie voor het verwijderen van het nog aanwezige vet.

Als gevolg van veel afvallen of na een zwangerschap kan de buikhuid uitrekken en uitzakken, striemen vertonen en de buikwand spieren kunnen soepeler worden. Ook gaat zich met het oplopen van de leeftijd vet ophopen in de buik. De buikwandcorrectie oftewel abdominoplastiek ingreep is het proces waarbij de uitgezette, verslapte en gestriemde buikhuid verwijderd wordt en de buikwand de spieren aangespannen worden om het uiterlijk van de buik te corrigeren.

Vrouwen die een buikwandcorrectie willen ondergaan zullen deze operatie moeten uitstellen indien zij een kinderwens hebben tot een jaar na de bevalling Dit om te voorkomen dat de buikhuid en de buikwandspieren tijdens de zwangerschap opnieuw vervormd worden.
De chirurg zal door middel van het aftekenen op uw huid het huidoverschot laten zien, de overtollige huid wordt weggesneden en de huid weer aan elkaar genaaid, vaak wordt er een nieuwe navel gecreëerd.

Het litteken wordt zo gemaakt dat het precies onder de bikini lijn valt. Na ca. 8 maanden zal het grote litteken gaan vervagen en minder opvallend zijn. Begin na een maand litteken crème te smeren om het herstel te bevorderen. Voor een buikwandcorrectie speelt de elasticiteit van de huid, de mate van de huidverslapping en de mate van de versoepeling van de buikwand een belangrijke rol. 

Bij personen die weinig last hebben van een slappe buikhuid en striemen kunnen eenvoudigere ingrepen overwogen worden, zoals een mini-buikwandcorrectie of enkel liposuctie.

Voor & na
Voor een paar voorbeelden van recent uitgevoerde buikwandcorrecties klik hier. 

Kosten
Op aanvraag vermelden we graag prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 

Mail je vragen: esther@bproud-esthetics.nl

BUIKWANDCORRECTIE 

 Foto's voor en na ->

Foto's voor & na 

"Nadat ik bijna mijn hele leven moest lijnen en veel sporten, zonder veel resultaat, heb ik nu het  lichaam wat bij me past ."

 

Lees hier het verhaal van Esther

Contact

Overweeg je een buikwandcorrectie? Bij Bproud Esthetics staan we klaar om je te helpen, met advies en jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat dit een belangrijke beslissing voor je is en bieden graag alle informatie over deze ingreep en de reis er naartoe. 

Neem vandaag nog contact met ons op.  Bproud!

Esther – Bproud Esthetics

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.

NEWBPwitArtboard-2@2x

Be who you want to be. Bproud.

We houden je graag op de hoogte.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.