MOMMY MAKE-OVER

Mommy make over

Een mommy make-over is in feite een combinatie van verschillende ingrepen, die precies de probleemgebieden aanpakken waar veel vrouwen mee zitten: de buik en de borsten. Zo kan er een (mini-) buikwandcorrectie worden uitgevoerd om de overtollige huid op de buik te verwijderen. Een borstlift of borstvergroting kan verslapte borsten verstevigen en omhoog brengen.

Samen met de chirurg bepaal je welke behandeling of combinatie van behandelingen het meest geschikt is voor jouw unieke situatie.
De behandelingen worden tegelijk, tijdens één operatie, uitgevoerd. Je bent daardoor niet langer uit de running dan nodig is. Sterker nog, twee herstelperiodes worden ineen geschoven!

Op aanvraag vermelden we graag prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 

Contact

Overweeg je een Mommy make-over? Bij Bproud Esthetics staan we klaar om je te helpen, met advies en jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat dit een belangrijke beslissing voor je is en bieden graag alle informatie over deze ingreep en de reis er naartoe. 

Neem vandaag nog contact met ons op.  Bproud!

Esther – Bproud Esthetics

Zien we je binnenkort?

Het team van Bproud Esthetics hoopt je te mogen begeleiden en verzorgen tijdens een van onze cosmetische reizen naar Turkije!

In de tussentijd; volg ons op social media:

Bproud-Esthetics-cosmetische-reizen

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.

NEWBPwitArtboard-2@2x

Be who you want to be. Bproud.

We houden je graag op de hoogte.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.