BORSTLIFT

Borstlift-

Voor foto's van recent uitgevoerde borstlift, klik hier

Met een borstlift kan er opnieuw vorm worden gegeven aan hangende borsten ten gevolge van gewichtsverlies, zwangerschap of na het geven van borstvoeding.
Het borstweefsel verliest zijn oude vorm en de tepels zakken tot een lager punt. Het doel van een borstlift operatie is het geven van een nieuwe vorm aan de borsten. Indien de tepelhof te breed is kan deze ook verkleind worden met deze operatie.

Tijdens de borstlift operatie kan ook borstprotheses worden geplaatst om de borsten zo meer volume te geven. Bij Bproud-Esthetics streven wij ernaar om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen en luisteren wij goed naar jouw wensen.

Op voorhand zullen wij je eerlijk aangeven of je wensen realistisch zijn. Gekeken wordt naar de huidige situatie, huidkwaliteit en eventuele eerdere correcties. Als gevolg van de incisies bij borstlift operaties zal er een ankervormig litteken ontstaan.

Deze littekens, die binnen de beha en bikini vallen, zijn roodachtig in de eerste maanden maar zullen al snel verzachten, lichter worden van kleur en minder zichtbaar zijn. Een goede nazorg met dagelijkse verzorging met litteken crème zal hier enorm aan bijdragen.

Voor & na
Voor een paar voorbeelden van recent uitgevoerde borstlift, klik hier.

Kosten
Op aanvraag vermelden we graag prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 

Mail je vragen: esther@bproud-esthetics.nl

"Het herstel ging zo voorspoedig dat ik na twee nachten de kliniek al mocht verlaten."

 

Lees hier het verhaal van Esther

Contact

Je overweegt een borstlift? We helpen je graag op weg met het geven van goede informatie en op aanvraag vermelden we prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 


Esther-sm

Volg ons op Instagram

instagram-image
instagram-image