ARMLIFT

Arm-Lift-door-Bproud-Esthetics-5an

Armlift procedure in Turkije
Het is een typisch ouderdomsverschijnsel: bovenarmen die steeds slapper worden. Dat komt niet alleen omdat de huid dunner wordt maar ook omdat de spieren verslappen. Ook als je veel bent afgevallen, kan er aan de onderkant van de bovenarmen een overschot aan huid zitten.

Vind je het echt storend of heb je er last van, dan kun je een armlift overwegen. Dit is een ingreep waarbij de overtollige huid wordt weggehaald. Bij Bproud Esthetics zorgen wij weer voor mooie, strakke bovenarmen.

De plastisch chirurg legt vanuit Turkije in het persoonlijke consult via een video-call uit hoe de operatie voor deze armlift wordt toegepast. Natuurlijk kunnen dan ook alle vragen worden gesteld aan de chirurg.

Op aanvraag vermelden we graag prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 


Contact

´╗┐Overweeg je een armlift in Turkije? Bij Bproud Esthetics staan we klaar om je te helpen, met advies en jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat dit een belangrijke beslissing voor je is en bieden graag alle informatie over deze ingreep en de reis er naartoe. 

Neem vandaag nog contact met ons op.  Bproud!

Esther – Bproud Esthetics

Zien we je binnenkort?

Het team van Bproud Esthetics hoopt je te mogen begeleiden en verzorgen tijdens een van onze cosmetische reizen naar Turkije!

In de tussentijd; volg ons op social media:

Bproud-Esthetics-cosmetische-reizen

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.