MAAGVERKLEINENDE OPERATIES

Maag-verkleinende-operatie-door-Bproud-Esthetics-23n

Heb je geruime tijd last van overgewicht, wil je dolgraag slanker worden, heb je daar alle motivatie voor, maar lukt het afvallen gewoonweg niet?
Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun lichaam beter in proportie te krijgen met een cosmetische ingreep aan de buik. Met een maagverkleining maakt de chirurg tijdens een operatie de maaginhoud kleiner. Daardoor kun je na de operatie alleen nog maar kleine porties eten en val je af. Ook neemt het hongergevoel af.

Er zijn verschillende type maagoperaties mogelijk:

. een maagverkleining
. een gastric sleeve
. een maagballon
. een gastric bypass


 

Wil je weten of een maagverkleinende operatie voor jou een oplossing zou zijn en wil je weten welk type maagingreep bij jou zou passen?

We informeren je graag vrijblijvend over alle mogelijkheden van maagoperaties in Turkije.

Graag maken we een afspraak op ons kantoor in Hilversum. De plastisch chirurg legt dan in het persoonlijke consult via een video-call uit hoe deze operatie’s worden toegepast. Bovendien kun je al je vragen stellen aan de chirurg.

Op aanvraag vermelden we graag prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 

"In een jaar tijd ben ik 30 kilo afgevallen. In dat jaar ben ik goed begeleid vanuit Turkije"

 

Lees hier het verhaal van Esther

Contact

Je overweegt een maag verkleinende operatie? We helpen je graag op weg met het geven van goede informatie en op aanvraag vermelden we prijzen van deze medische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 


Esther-sm

Volg ons op Instagram

instagram-image
instagram-image