OORCORRECTIE

Soms kunnen de oren enigzins of scherp uitsteken, waardoor patiënten zich onzeker of ongelukkig voelen over hun uiterlijk en een oorcorrectie wensen.

Oorcorrectie


Bij een oorcorrectie maakt de chirurg een kleine insnijding achter aan het oor. Daar wordt een plooi in het kraakbeen gemaakt, zodat het oor dichter bij het hoofd komt.

Er bestaan verschillende technieken afhankelijk van de vorm en de positie van het oor. Tijdens de eerste videocall met de chirurg in Turkey krijg je uitleg welke techniek het best bij jou gebruikt kan worden.

Wat jij van je eigen oren vindt, is persoonlijk. Dus als jij je niet gelukkig voelt met je oren, om de vorm, grootte, positie, bespreek het met ons en wij informeren welk resultaat haalbaar is voor jou.

Op aanvraag vermelden we graag prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 


Behandeling-oorcorrectie-man

Contact

Overweeg je een oorcorrectie? Bij Bproud Esthetics staan we klaar om je te helpen, met advies en jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat dit een belangrijke beslissing voor je is en bieden graag alle informatie over deze ingreep en de reis er naartoe. 

Neem vandaag nog contact met ons op.  Bproud!

Esther – Bproud Esthetics

Zien we je binnenkort?

Het team van Bproud Esthetics hoopt je te mogen begeleiden en verzorgen tijdens een van onze cosmetische reizen naar Turkije!

In de tussentijd; volg ons op social media:

Bproud-Esthetics-cosmetische-reizen

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.

NEWBPwitArtboard-2@2x

Be who you want to be. Bproud.

We houden je graag op de hoogte.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.