BORSTVERKLEINING

Borstverkleining

Borstverkleinende operaties worden uitgevoerd om grote en slappe borsten om te vormen tot normale en strakke borsten. Tijdens deze borstverkleining wordt het tepelhof meestal ook verkleind.
Grote borsten dragen fysieke en psychische ongemakken met zich mee. Het gewicht van de borsten zorgt voor doorzakkingen in de schouders, rugpijn, jeuk en uitslag onder de borsten als gevolg van het zweten. Het geeft dus beperkingen bij het uitoefenen van lichamelijke activiteiten.

Om deze reden zijn borstverkleining operaties niet enkel esthetisch, maar ook functioneel omdat ze de patiënt ook lichamelijke ontspanning bieden. Bij sommige jonge meisjes kunnen de borsten erg groot zijn (maagdelijke hypertrofie), hierdoor kunnen zij zelfs op jonge leeftijd (16-17 jaar) een borstverkleining ondergaan.

Als gevolg van de incisies bij borstverkleiningen kunnen littekens ontstaan. Deze littekens zijn roodachtig in de eerste maanden, maar zullen al snel verzachten, lichter worden van kleur en minder zichtbaar zijn.

Op aanvraag vermelden we graag prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 

Contact

Overweeg je een borstverkleining? Bij Bproud Esthetics staan we klaar om je te helpen, met advies en jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat dit een belangrijke beslissing voor je is en bieden graag alle informatie over deze ingreep en de reis er naartoe. 

Neem vandaag nog contact met ons op.  Bproud!

Esther – Bproud Esthetics

Zien we je binnenkort?

Het team van Bproud Esthetics hoopt je te mogen begeleiden en verzorgen tijdens een van onze cosmetische reizen naar Turkije!

In de tussentijd; volg ons op social media:

Bproud-Esthetics-cosmetische-reizen

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.

NEWBPwitArtboard-2@2x

Be who you want to be. Bproud.

We houden je graag op de hoogte.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.