BORSTVERKLEINING

Borstverkleining

Borstverkleinende operaties worden uitgevoerd om grote en slappe borsten om te vormen tot normale en strakke borsten. Tijdens deze borstverkleining wordt het tepelhof meestal ook verkleind.
Grote borsten dragen fysieke en psychische ongemakken met zich mee. Het gewicht van de borsten zorgt voor doorzakkingen in de schouders, rugpijn, jeuk en uitslag onder de borsten als gevolg van het zweten. Het geeft dus beperkingen bij het uitoefenen van lichamelijke activiteiten.

Om deze reden zijn borstverkleining operaties niet enkel esthetisch maar ook functioneel omdat ze de pati├źnt ook lichamelijke ontspanning bieden. Bij sommige jonge meisjes kunnen de borsten erg groot zijn (maagdelijke hypertrofie), hierdoor kunnen zij zelfs op jonge leeftijd (16-17 jaar) een borstverkleining ondergaan.

Als gevolg van de incisies bij borstverkleiningen kunnen littekens ontstaan. Deze littekens zijn roodachtig in de eerste maanden maar zullen al snel verzachten, lichter worden van kleur en minder zichtbaar zijn.

Op aanvraag vermelden we graag prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 

Contact

´╗┐Je overweegt een borstverkleining? We helpen je graag op weg met het geven van goede informatie en op aanvraag vermelden we prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 


Esther-sm

Volg ons op Instagram

instagram-image
instagram-image