DIJBEENLIFT

Dijbeen-lift

Een dijbeenlift geeft een duidelijke verbetering aan de esthetische verschijning van de bovenbenen. Veel mensen zullen zich na de ingreep zekerder voelen in een korte broek, rok of jurk en dus ’s zomers weer prettiger gekleed de deur uit kunnen. Wel moet je je realiseren dat een dijbeenlift zichtbare littekens op de bovenbenen kan geven.

De plastisch chirurg legt in het persoonlijke consult via een video-call uit hoe deze operatie wordt toegepast. Alle vragen kunnen gesteld worden aan de chirurg.

Op verzoek verstrekken we graag informatie over de prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, inclusief het verblijf en de reis.

Contact

Overweeg je een dijbeenlift? Bij Bproud Esthetics staan we klaar om je te helpen, met advies en jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat dit een belangrijke beslissing voor je is en bieden graag alle informatie over deze ingreep en de reis er naartoe. 

Neem vandaag nog contact met ons op.  Bproud!

Esther – Bproud Esthetics

Zien we je binnenkort?

Het team van Bproud Esthetics hoopt je te mogen begeleiden en verzorgen tijdens een van onze cosmetische reizen naar Turkije!

In de tussentijd; volg ons op social media:

Bproud-Esthetics-cosmetische-reizen

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.

NEWBPwitArtboard-2@2x

Be who you want to be. Bproud.

We houden je graag op de hoogte.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.