Prince-charming-gursay_


Gursay is Prince Charming-deelnemer

G├╝rsay is eigenaar van twee beautysalons en vindt het hierom belangrijk om er zelf ook goed uit te zien. Vorig jaar onderging hij daarom bij Bproud Esthetics een sixpack behandeling en een penisvergroting en -verdikking.

Nu is Gursay te zien in de datingshow 'Prince Charming' dat wordt uitgezonden op Videoland. Zoals hij al eerder op deze website al heel eerlijk zijn wensen en ervaringen deelde over zijn cosmetische operaties, zo spreekt hij zich ook in deze dating show eerlijk uit. Daarmee haalde hij zo ongeveer iedere krant en tijdschrift in Nederland.

Esther van Bproud Esthetics: "Wij vinden het dapper en goed dat Gursay zich zo eerlijk uitspreekt.... Maar zou niet iedere man uit mogen komen voor zijn cosmetische wensen? Ja toch?! Zoals bij vrouwen dit al veel beter bespreekbaar is, zo zijn we heel blij en trots op Gursay die baanbrekend werk doet voor mannen. Want duidelijk is dat we steeds aanvragen krijgen van mannen die cosmetische ingrepen overwegen en laten uitvoeren."

Dit zijn de behandelingen die Gursay heeft laten uitvoeren: Sixpack behandeling en Penisvergroting.

Denk je ook na over het laten uitvoeren van een penisvergroting/verdikking of een sixpack behandeling? Neem contact met ons op via mobiel, app, email of het formulier op onze site en bespreek je wensen. We helpen je graag.

n.b.  in augustus 2022 verleende Gursay zijn medewerking aan het programma 'Mooi, Man', over mannelijke onzekerheid en het laten uitvoeren van cosmetische ingrepen. Klik hier voor het verhaal en bekijk het programma.´╗┐


Contact

Overweeg je cosmetische chirurgie?
Wellicht vind je het prettig om hier eerst over te praten, zeker met iemand die precies weet waar ze het over heeft.  Wat zijn je wensen, hoe weet je of dit reeel is? Wat zijn de kosten van een cosmetische behandeling?
Stel je vraag aan Esther op 06 25510705 of chat via instagram.

We helpen je graag op weg.

bp-icons-2-1

BRAZILIAN BUTT LIFT

bp-icons-2-copy-1

NEUSCORRECTIE

bp-icons-2-copy-2-2

TUMMY TUCK

bp-icons-2-copy-3-2

BORSTVERGROTING

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.