Review-behandeling-sixpack-man-en-penisvergroting—Bproud-Esthetics–01


Het verhaal van Gursay

oktober 2021

Via deze weg wil ik graag mijn ervaringen met Bproud Esthetics delen.

Voor mij is het belangrijk dat mijn lichaam er goed uitziet. Dat is altijd al zo geweest. Daar doe ik veel aan en daar heb ik veel voor over. Toen door COVID de sportscholen hun deuren moesten sluiten en ik niet meer kon trainen, zag ik de bespiering van mijn lichaam duidelijk minder worden. Ik kon ook niet meer tevreden zijn met mijn lichaam. Ik besloot daarom contact op te nemen met Bproud Esthetics en te vragen naar de mogelijkheden van een cosmetische ingreep.

Tijdens het eerste consult maakte ik kennis met de artsen die mij zouden gaan opereren in een van de meeste gerenommeerde klinieken ter wereld. De artsen luisterden aandachtig naar mijn verhaal en mijn wensen; ik kreeg duidelijk advies en de artsen boden mij een perfect plaatje; een sixpack en een penisvergroting. Deze behandelingen worden tegelijk uitgevoerd en worden samen ook wel de ‘Iron Man Package’ genoemd. Daar heb ik vervolgens eerst goed over nagedacht.

Maar door het fijne advies, duidelijkheid, eerlijkheid en de gesprekken die we hebben gevoerd, voelde ik mij zo op mijn gemak dat ik besloot met Bproud Esthetics naar Istanbul te vliegen. Hier heb ik nogmaals met de artsen gesproken en vonden er meerdere onderzoeken plaats.
Inmiddels zijn de ingrepen succesvol uitgevoerd. De operatie verliep vlekkeloos, ik werd door de staf van verpleegkundigen uitstekend verzorgd en het herstel verliep voorspoedig.

Tot op de dag van vandaag ben ik zeer tevreden met de resultaten van de sixpack operatie en de penisvergroting, ik heb zeker geen spijt. 

De zorg, professionaliteit, kracht, veiligheid en zeker ook het vijfsterrenverblijf staan hoog in het vaandel bij Bproud Esthetics. Dat betekent dat jouw keuze Bproud Esthetics moet zijn.

 Trots op mijn lichaam; Bproud.

Gursay

n.b.  in augustus 2022 verleende Gursay zijn medewerking aan het programma 'Mooi, Man', over mannelijke onzekerheid en het laten uitvoeren van cosmetische ingrepen. Klik hier voor het verhaal en bekijk het programma.

Contact

Overweeg je cosmetische chirurgie?
Wellicht vind je het prettig om hier eerst over te praten, zeker met iemand die precies weet waar ze het over heeft.  Wat zijn je wensen, hoe weet je of dit reeel is? Wat zijn de kosten van een cosmetische behandeling?
Stel je vraag aan Esther op 06 25510705 of chat via instagram.

We helpen je graag op weg.

bp-icons-2-1

BRAZILIAN BUTT LIFT

bp-icons-2-copy-1

NEUSCORRECTIE

bp-icons-2-copy-2-2

TUMMY TUCK

bp-icons-2-copy-3-2

BORSTVERGROTING

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.

NEWBPwitArtboard-2@2x

Be who you want to be. Bproud.

We houden je graag op de hoogte.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.