OGEN LASEREN

Ooglaseren

Wil je weer zien zonder bril?
Ooglaseren in Turkije is tegenwoordig het overwegen waard. Turkse specialisten lopen voorop met deze technologie en zien wij steeds meer Nederlanders de reis naar Turkije maken. De behandelingen zijn in Turkije vele malen goedkoper en de specialisten beter dan in Nederland.

 


Wist je dat wereldwijd Turkije bekent staat als één van de vooraanstaande ooglaserlanden?

De hoge vlucht die de technologische ontwikkelingen de laatste jaren hebben genomen, heeft ervoor gezorgd dat de ooglaserbehandeling met recht een alternatief is voor bril en contactlenzen.
Ooglaseroperatie is de meest uitgevoerde ingreep in de refractiechirurgie. Ieder jaar zijn er meer mensen die hun ogen laten laseren en daarmee hun bijziendheid of verziendheid succesvol laten corrigeren.

Op verzoek verstrekken we graag informatie over de prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, inclusief het verblijf en de reis.

Contact

Overweeg je een oogoperatie in Turkije waardoor je weer zonder bril of lenzen kunt zien? Bij Bproud Esthetics staan we klaar om je te helpen, met advies en jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat dit een belangrijke beslissing voor je is en bieden graag alle informatie over deze ingreep en de reis er naartoe. 

Neem vandaag nog contact met ons op.  Bproud!

Esther – Bproud Esthetics

Zien we je binnenkort?

Het team van Bproud Esthetics hoopt je te mogen begeleiden en verzorgen tijdens een van onze cosmetische reizen naar Turkije!

In de tussentijd; volg ons op social media:

Bproud-Esthetics-cosmetische-reizen

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.

NEWBPwitArtboard-2@2x

Be who you want to be. Bproud.

We houden je graag op de hoogte.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.