BEHANDELINGEN GENETALIEN VROUW

 Behandelingen aan genetaliën van een vrouw
De ingang van je vagina kan te nauw zijn. Dit kan aangeboren zijn of ontstaan na een bevalling, verzakkingsoperatie of bij het ouder worden. Misschien ben je niet tevreden over de vorm of kleur van je schaamlippen, of je schaambeen. Er zijn vele mogelijkheden om problemen verhelpen of het uiterlijk van je vagina te verbeteren als je daar op welke wijze dan ook last van hebt. 

Zie hieronder een aantal van de meest toegepaste operaties aan de geslachtsdelen van een vrouw. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om dit in alle discretie te bespreken. Wij kunnen je, samen met een gratis consult met een arts, uitleggen welke behandelingen voor jou de gewenste verbeteringen op leveren. Voor ons is het heel gewoon om te bespreken. Kies zelf of je dit liever telefonisch, per email, via whatsapp wilt doen.

Aan jou de keuze.  Bproud

(schaamlipcorrectie)

 

Schaamlipcorrectie
De meest uitgevoerde operatie is labiaplastiek, oftewel een correctie van de binnenste schaamlippen. Dit is niet alleen een vormcorrectie-operatie, maar wordt ook toegepast bij problemen als:
. aanhoudende vaginale afscheiding
. pijn tijdens geslachtsgemeenschap
. gevoel van irritatie en pijn bij het dragen van strak ondergoed, bikini en panty's .
Bij een schaamlipcorrectie wordt lastertechnologie toegepast, hierdoor verloopt de wondgenezing sneller en de hechtingen lossen binnen 25 dagen vanzelf op.

 

Vaginaverstrakking
Het uitvoeren van een vaginaverstrakking is een van de meest trendy genitale esthetische toepassingen die met de Mona Lisa Touch Laser wordt uitgevoerd.
Problemen door vaginale vergroting als gevolg van verzwakking van het bindweefsel en verminderd collageen kan met deze lasertechnologie worden behandeld. 

Vaginisme
Vaginisme is het onvermogen om geslachtsgemeenschap te hebben. Hiervoor is in Turkije een techniek ontwikkeld die wordt toegepast op de spieren die kunnen ontspannen door middel van speciale stromen die de patiënt helemaal geen pijn doen. Hierdoor neemt seksuele gevoeligheid en plezier in geslachtsgemeenschap  toe.

Urine-incontinentie
Met 2 a 3 sessies van 10 minuten kan een laserbehandeling tegen urineverlies zonder operatie deze klachten verhelpen.
Met de sonde in de vagina worden laserpulsen gemaakt en wordt de slappe urineblaas door afname van collageen en bindweefsel en de verslechterde anatomie weer gecorrigeerd.

(genitale esthetiek)

Genitale esthetiek
Doel is om het uiterlijk van de vagina te verfraaien en de anatomie te corrigeren in het genitale gebied. Omdat hier de geslachtsgemeenschap plaatsvindt, is het bovendien bedoeld om de functies te verbeteren.

Zo corrigeert de esthetiek van de binnenlip niet alleen de vorm van schaamlippen die hun vroegere vorm en kleur hebben verloren, maar verlicht ook chronische en aanhoudende vaginale klachten.

Deze behandeling met lasertechnologie biedt pijnloze en snellere genezingsprocessen.

De clitoris, die aan de voorkant van de vulva tussen de kleine schaamlippen zit, mag bij de ingreep niet beschadigen. Daarom wordt de voorste rand van de kleine schaamlippen vaak minder of helemaal niet verkort.

Bleken van de schaamstreek
Het bleken van de schaamstreek is een permament proces dat kan met deze  pijnloze behandeling. In 2 a 3 pijnloze, anesthesievrije sessies met een energie-effect peeling en een kleurproces wordt vaak het gewenste kleureffect van het genitale gebied al bereikt.

G-Shot
Het meest gevoelige en prikkelbare gebied, punt-G genoemd, wordt bij een G-SHOT gevuld met o.a. hyaluronzuur en een olievulling. Hierdoor ontstaat er een soort hobbel, die dus extra zal worden gestimuleerd bij geslachtsgemeenschap en dus het plezier voor de vrouw vergroten. 

Orgasme Vaccin
Bloedplaatjesrijk plasma uit het eigen bloed, wordt geïnjecteerd o.a. in de buitenste schaamlippen, de clitoris, de G-spot en de voorste en achterste vaginale wand. Hierdoor neemt verlangen naar seksueel genot toe, orgasme-ervaringen intensiveren en vaginale smering verbetert.

Contact

Overweeg je een genitaliën operatie? Bij Bproud Esthetics staan we klaar om je te helpen, met advies en jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat dit een belangrijke beslissing voor je is en bieden graag alle informatie over deze ingreep en de reis er naartoe. 

Neem vandaag nog contact met ons op.  Bproud!

Esther – Bproud Esthetics

Zien we je binnenkort?

Het team van Bproud Esthetics hoopt je te mogen begeleiden en verzorgen tijdens een van onze cosmetische reizen naar Turkije!

In de tussentijd; volg ons op social media:

Bproud-Esthetics-cosmetische-reizen

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.

NEWBPwitArtboard-2@2x

Be who you want to be. Bproud.

We houden je graag op de hoogte.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.