GENITALIËN OPERATIE MAN/VROUW

Genetalien-ingrepen

 

VROUW
De ingang van de vagina kan te nauw zijn. Dit kan aangeboren zijn of ontstaan na een bevalling, verzakkingsoperatie of bij het ouder worden. Een te nauwe ingang van de vagina kan problemen geven bij het vrijen.

De gynaecoloog kan de ingang van de vagina ruimer maken door een ‘introïtusplastiek’. Bij deze operatie wordt aan de achterkant van de vagina midden bij de ingang een sneetje gemaakt in de lengterichting. Dit sneetje wordt vervolgens in de breedte gehecht waardoor de ingang van de vagina ruimer wordt. De behandeling duurt 10 tot 20 minuten. Bij deze ingreep krijgt u meestal een korte narcose of sedatie, maar het kan soms ook met een plaatselijke verdoving.


Verkleinen van de kleine schaamlippen (Labiumreductie)
Afmetingen en vorm van de kleine schaamlippen zijn bij alle vrouwen verschillend. Soms zijn de kleine schaamlippen zo groot dat zij klachten veroorzaken, bijvoorbeeld bij het dragen van strakke broeken, bij het fietsen of bij het vrijen. De chirurg kan op jou verzoek de kleine schaamlippen verkleinen. Meestal gebeurt dit onder narcose. Omdat de kleine schaamlippen bestaan uit 2 tegen elkaar aan liggende huidlagen zullen de schaamlippen na genezing van de operatiewonden nog wat verder terugtrekken waardoor er meestal nog maar een klein randje overblijft.

De clitoris, die aan de voorkant van de vulva tussen de kleine schaamlippen zit, mag bij de ingreep niet beschadigen. Daarom wordt de voorste rand van de kleine schaamlippen vaak minder of helemaal niet verkort.

Male Genetals surgery

MAN
De penisvergroting of penisverdikking vindt plaats onder lokale verdoving of algehele anesthesie. Tijdens de behandeling (penisvergroting) wordt er een kleine snede gemaakt in de schaamstreek, net boven de basis van de penis. Hierdoor zal het normaal gesproken bedekt worden door het schaamhaar. De ligamenten die de penis binnen het lichaam op zijn plaats houden worden doorgehaald, waardoor de penis naar voren zal bewegen en zal verlengen. Hierdoor ontstaat geen instabiele penis. Een penisvergroting van twee tot vier centimeter is haalbaar. Een penisverdikking kan door middel van eigen vet.

Op aanvraag vermelden we graag prijzen van deze cosmetische behandeling in Turkije, het verblijf en de reis ernaar toe. 


Contact

Overweeg je een genitaliën operatie? Bij Bproud Esthetics staan we klaar om je te helpen, met advies en jarenlange ervaring. Wij begrijpen dat dit een belangrijke beslissing voor je is en bieden graag alle informatie over deze ingreep en de reis er naartoe. 

Neem vandaag nog contact met ons op.  Bproud!

Esther – Bproud Esthetics

Volg ons op Instagram

Wrong or no access token.

NEWBPwitArtboard-2@2x

Be who you want to be. Bproud.

We houden je graag op de hoogte.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.